dijous, 16 de març del 2017

Recepta: trufes de xocolata


1. Ingredients: 

  1. Una tauleta de xocolata negra
  2. Una bossa de magdalenes
  3. Una mica de mantega
  4. Un pot de llet condensada
  5. Un pot de virutes de sucre colors
  6. Aigua 

2. Passos:
  1.  Obrir la bossa de magdalenes i posar-les sense el paper en un pot per triturar
  2. Agafar un triturador i esmicolar bé les magdalenes. 
  3. Ara s'ha de passar a desfer la xocolata al bany maria. Per això necessitarem dues cassoles, una més gran que l'altra, ja que la petita anirà dins la gran.
  4. Posem aigua a la olla gran, més o menys fins la meitat i la posem al foc a escalfar.
  5. Mentre l'aigua s'escalfa, anem trencant la tauleta de xocolata en trossos petits i la posem a la olla petita, que està buida. 
  6. Quan tota la xocolata està trencada, amb molt de compte fiquem la olla de la xocolata dins la olla gran de l'aigua, però sense que entri gens d'aigua i baixem una mica el foc.
  7. Anem remenant la xocolata perquè es desfaci i no s'enganxi a la olla fins que quedi completament desfeta.
  8. Un cop desfeta, retirem la olla del foc i afegim la llet condensada a la xocolata i les magdalenes triturades.
  9. Remenem bé la barreja fins que quedi una massa homogènia.
  10. Quan ja tenim feta la barreja, la posem en un tupper o una carmanyola, ho tapem bé i la fiquem al congelador durant uns 10 o 15 minuts.
  11. Passat aquest temps, traiem el recipient del congelador i passem a fer les boletes.
  12. Una vegada tenim fetes les trufes, agafem les virutes de colors i les decorem.
  13. Bon profit !
Escrit per: la demonia 25, GGS2017, TPA24

2 comentaris:

  1. Estan boníssimes!!! Les farem algun dia a casa! Sou uns grans pastissers!! Felicitats!!

    ResponElimina
  2. Estan boníssimes!!! Les farem algun dia a casa! Sou uns grans pastissers!! Felicitats!!

    ResponElimina