- Pits de pollastre (nosaltres n'hem utilitzat 4)
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Llevat
- Aigua
Passos a seguir:
- Tallar els pits de pollastre a filets fins
- Afegir sal al gust al pollastre
- Arrebossar el pollastre amb la farina
- A part, en una paella, posar oli a escalfar
- Posar el pollastre a fer-se a foc mig fins que es cogui completament
- Un cop cuit, servir-lo en un plat pla, amb compte que crema !
- Afegir farina, llevat i aigua en un bol
- Barrejar els tres ingredients fins a aconseguir una massa homogènia sense grumolls
- Fer petites boles amb la massa i posar-les sobre un plat
- Aplanar les boles de massa per donar-li forma de pa de pita
- Aprofitant l'oli calent del pollastre, fregir els pans de pita fins que quedin daurats per les dues cares
- Servir els pans de pita amb el pollastre
- Bon profit !
Passos a seguir:
PD: Els alumnes opinem que estava molt bo !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada