1. Ingredients:
- Una tauleta de xocolata negra
- Una bossa de magdalenes
- Una mica de mantega
- Un pot de llet condensada
- Un pot de virutes de sucre colors
- Aigua
2. Passos:
- Obrir la bossa de magdalenes i posar-les sense el paper en un pot per triturar
- Agafar un triturador i esmicolar bé les magdalenes.
- Ara s'ha de passar a desfer la xocolata al bany maria. Per això necessitarem dues cassoles, una més gran que l'altra, ja que la petita anirà dins la gran.
- Posem aigua a la olla gran, més o menys fins la meitat i la posem al foc a escalfar.
- Mentre l'aigua s'escalfa, anem trencant la tauleta de xocolata en trossos petits i la posem a la olla petita, que està buida.
- Quan tota la xocolata està trencada, amb molt de compte fiquem la olla de la xocolata dins la olla gran de l'aigua, però sense que entri gens d'aigua i baixem una mica el foc.
- Anem remenant la xocolata perquè es desfaci i no s'enganxi a la olla fins que quedi completament desfeta.
- Un cop desfeta, retirem la olla del foc i afegim la llet condensada a la xocolata i les magdalenes triturades.
- Remenem bé la barreja fins que quedi una massa homogènia.
- Quan ja tenim feta la barreja, la posem en un tupper o una carmanyola, ho tapem bé i la fiquem al congelador durant uns 10 o 15 minuts.
- Passat aquest temps, traiem el recipient del congelador i passem a fer les boletes.
- Una vegada tenim fetes les trufes, agafem les virutes de colors i les decorem.
- Bon profit !
Escrit per: la demonia 25, GGS2017, TPA24
Estan boníssimes!!! Les farem algun dia a casa! Sou uns grans pastissers!! Felicitats!!
ResponEliminaEstan boníssimes!!! Les farem algun dia a casa! Sou uns grans pastissers!! Felicitats!!
ResponElimina