dijous, 30 de març del 2017

Recepta: creppes variades

Ingredients per fer la massa (4 o 5 creppes aprox. depèn del gruix):

  1. 2 ous
  2. 125 g de farina
  3. 25 g de mantega per la massa
  4. 1 cullerada de postre de mantega perquè no s'enganxin a la paella
  5. 100 ml de llet
  6. 1 cullerada sopera de sucre
  7. 1 pessic de sal

Ingredients per farcir els creppes (aquests són dels que disposàvem):

  1. Nocilla o crema de cacau
  2. Coco en pols
  3. Gominoles de fruita
  4. Virutes de xocolata
  5. Formatge en llesques
  6. Pavo cuit en llesques
  7. Cavalla en oli

Passos a seguir:

  1. En un bol fons ficar la farina, la sal i la llet
  2. Afegir els ous al bol de la farina i la llet
  3. Amb una batedora, batre fins que quedi una barreja homogènia sense grumolls
  4. En un recipient, posar els 25 g de mantega i posar-la a desfer al microones
  5. Un cop desfeta, afegir la mantega a la barreja i seguir batent fins que quedi ben barrejat
  6. Per coure els creppes, posar la cullerada de postre de mantega en una paella plana i posar-ho a escalfar
  7. Quan la mantega s'hagi desfet i cobreixi la paella, afegir la mida d'un cullerot de massa, repartir-ho bé per tota la superfície de la paella i deixar que es cogui a foc mig
  8. Amb una espàtula, aixequem el creppe, quan ja està rossa, se li dóna mitja volta
  9. A la part del creppe cuita hi afegim els ingredients pel farciment (pavo i formatge; xocolata: gominoles de fruita i coco; ...)
  10. Amb l'ajuda de l'espàtula, tanquem el creppe per la meitat i deixem que s'acabi de coure
  11. Un cop cuit, se serveix el creppe en un plat
  12. Bon profit !
Escrit per: CHAPPIESPIDEI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada