Ingredients per 1 truita individual:
- 2 ous.
- 1 pessic de sal.
- 1 rajolí d’oli.
- Qualsevol complement que tinguem a casa (nosaltres hem fet servir aquests): Formatge, pernil dolç, tonyina, etc.
- Trenquem el ous i els aboquem en un plat fondo, amb compte que no caigui cap tros de closca.
- Amb l'ajuda d'una forquilla batem els ous.
- Afegim el pessic de sal (al gust).
- Engeguem el fogó, posem la paella al damunt i hi afegim el rajolí d’oli.
- Un cop calenta la paella afegim els ous batuts.
- A continuació afegim el complement que vulguem (un d'ells o tots junts).
- Amb l'ajuda d'una forquilla, anem barrejant els ingredients, evitant que la truita es cremi i lligant els diferents ingredients.
- Un cop cuita la truita agafarà un to daurat, llavors ja podem apagar el fogó i servir-la en un plat.
- Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada