Per a 4 persones
Ingredients:
- 4 patates grosses
- 4 ous
- 300 gr. de tonyina en oli d’oliva
- 100 gr. d’olives farcides
- 1 pebrot vermell petit
- Mantega, sal, oli
- Maionesa
Preparar un puré de patata. Bullir les patates (17-20 minuts). Després
escórrer les patates i aixafar amb una forquilla. Després, afegir-hi la mantega, uns 25 gr.
aproximadament,
Mentre la patata bull, prepararem el
farcit, posarem en un bol la tonyina, les olives farcides,
(menys 4 que reservarem per decorar), el pebrot vermell escalivat tallat
petit (reservant-ne també unes tires pel guarniment), i els ous durs tallats
petits, també guardant-ne unes rodanxes pel final. Per lligar aquests
ingredients i posarem un cullerada de maionesa.
Quan hem acabat de preparar la patata i
el farcit, i sense deixar que la patata es refredi, posarem un tros de
film alimentari sobre una superfície plana, i estendrem la patata de forma uniforme
formant un rectangle, a continuació hi posarem el farcit, repartint-lo
deixant un marge al costat d’uns 3 cm. A continuació formarem el braç amb molt comte. Finalment deixar-lo a
la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada