dijous, 21 de juny del 2018

Al taller de cuina vam fer un braç de gitano de patata deliciós! Es una recepta molt bona i ve de gust de cara a l'estiu! Us deixem la recepta:

Per a 4 persones
Ingredients:
  • 4 patates grosses
  • 4 ous
  • 300 gr. de tonyina en oli d’oliva
  • 100 gr. d’olives farcides
  • 1 pebrot vermell petit
  • Mantega, sal, oli
  • Maionesa

Preparar un puré de patata. Bullir les patates (17-20 minuts). Després escórrer les patates i aixafar amb una forquilla. Després, afegir-hi la mantega, uns 25 gr. aproximadament,
Mentre la patata bull, prepararem el farcit, posarem en un bol la tonyina, les olives farcides, (menys 4 que reservarem per decorar), el pebrot vermell escalivat tallat petit (reservant-ne també unes tires pel guarniment), i els ous durs tallats petits, també guardant-ne unes rodanxes pel final. Per lligar aquests ingredients i posarem un cullerada de maionesa.

Quan hem acabat de preparar la patata i el farcit, i sense deixar que la patata es refredi, posarem un tros de film alimentari sobre una superfície plana, i estendrem la patata de forma uniforme formant un rectangle, a continuació hi posarem el farcit, repartint-lo deixant un marge al costat d’uns 3 cm. A continuació formarem el braç amb molt comte. Finalment deixar-lo a la nevera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada