Ingredients:
- 4 Kg. de faves tendres
- 2 Cebes tendres
- 1 Manat d’alls tendres
- 4 Talls de cansalada
- 1 Botifarra negra grossa
- 1/2 L de vi blanc
- Llorer al gust
- 4 fulles de menta
- Pebre vermell
- Oli i sal al gust
- Una barra de pa
Passos:
- Tallar la cansalada a troços petits.
- Posar oli en una paella, 1 dit d'alt i escalfar-lo.
- Posar la cansalada a la paella i sofregir-la fins que quedi daurada.
- Tallar la ceba i els alls ben petits.
- Afegir a la cansalada la ceba, els alls, la menta, el llorer i el pebre vermell i ho sofregim, remenant de tant en tant, fins que la ceba quedi ben cuita.
- Un cop cuita la ceba, afegim les faves, el vi blanc i la sal, tapem la paella i ho deixem coure tot plegat, remenant sovint.
- El temps aproximat és d'una hora, depenent de la mida de les faves.
- Mentrestant, tallem la botifarra negra a trossos grossos, perquè no es desfaci mentre cou.
- En últim lloc afegim la botifarra negra, la deixem coure amb la barreja uns 10 minuts més.
- Servim les faves amb una mica de pa.
- Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada