- Pèsols
- Cebes
- Bacó
- All tendre
- Menta
- Oli
Passos a seguir:
- Agafem una olla gran i l'omplim d'aigua, i la posem a bullir.
- Un cop bull l'aigua, afegim els pèsols perquè es coguin
- Mentre es couen els pèsols, rentem la resta dels ingredients i els pelem
- El bacó, que nosaltres l'hem comprat sencer, l'hem de tallar a tires o dauets petits, perquè quedi ben repartit i doni més gust
- Un cop ho tenim tot triat, posem les cebes amb l'all tendre i el bacó en una paella amb una mica d'oli perquè quedi cuit
- Un cop veiem que està tot daurat, retirem la paella del foc i esperem que s'acabin de coure els pèsols
- Quan els pèsols ja estan ben cuits, els escorrem l'aigua i els posem a la paella on hi havia la resta d'ingredients
- Remenem bé la barreja i ho deixem a foc baix a la paella durant 5 minuts perquè els pèsols agafin tot el gust de les cebes, l'all i el bacó
- Passat aquest temps ja podem emplatar-ho tot i tastar-ho
BON PROFIT !
Escrit per: AGP99
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada